Alperen Ocakları'ndan Erdoğan'a sürpriz mektup

Alperen Ocakları'ndan Erdoğan'a sürpriz mektup

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Alperen Ocakları üyesi bir grup KKTC'de üç camide sabah ezanı ve duaların hoparlörle okunmasını yasaklamasıyla ilgili Erdoğan'a mektup yazdı.

İstanbul Alperen Ocakları üyesi bir grup, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) bir mahkemenin üç camide sabah ezanı ve duaların hoparlörle okunmasını yasaklamasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan ve KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'ya şikayet mektubu gönderdi. Sirkeci Postanesi'ne öğlen saatlerinde gelen İstanbul Alperen Ocakları üyesi 10 kişilik grup adına, gönderdikleri mektubu basın mensuplarına okuyan İstanbul Alperen Ocakları  İl Başkanı Kürşat Mican, şunları söyledi:
 
"Çok sayıda şehit verdiğimiz Türk beldesi olan KKTC'deki bazı camilerde sabah ezanının susturulması haberini derin teessür ve ıstırap ile öğrendik.  Bu noktada bizler; bu memleketin öz evladı, suikast davası bir türlü sonuçlandırılamayan, yiğit adam Muhsin Yazıcıoğlu'nun talebeleri olarak  bu olaya sessiz kalmadık. Müslüman Türk halkımızı temsilen ülkemizdeki tüm İslami kuruluşlardan bu hususta binlerce muvaffakiyet duası toplanarak, suyunu bile mukaddes topraklarımızdan verebilmek için yıllarca mücadele ettiğimiz yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin toplumunu ve yöneticilerini önce Allah'ın adaleti tesis noktasında da sizlere şikayet ediyor, bu milletin evlatları, Alperenleri olarak siz değerli büyüğümüzden en azami hassasiyet ve alakanızı esirgememenizi arz eder, saygılarımızı sunarız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...