Silvan'dan acı haber 1 şehit var!

Silvan'dan acı haber 1 şehit var!

GÜNDEM Haberleri

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Silvan'da terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 1 asker şehit oldu...

Tekel, Konak ve Mescit Mahallelerinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının 9'uncu gününe girdiği Silvan ilçesinde, dün yaşanan sessizlik bugün sabah saatlerinde yerini şiddetli çatışmaya başladı. İlçenin Mescit Mahallesi'nde saat 05.00 sıralarında çıkan ve teröristlerle sıcak temas yaşanan çatışmada, 1 asker yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı asker, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı, az önce alınan bilgiye göre yaralanan askerimiz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu. Öte yandan, çatışmanın ardından ilçe, derin bir sessizliğe büründü. 
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...