Onları ihbar eden 300 bin TL ödülü kapacak!

Onları ihbar eden 300 bin TL ödülü kapacak!

GÜNDEM Haberleri

Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonlar kapsamında yürütülen mücadeleye ödül desteği geldi.

Terörle Mücadele kapsamında suç faillerinin yakalanmasına yardımcı olanlara verilecek para ödülü kapsamında yurt dışındaki firari 6 FETÖ üyesini ihbar edene Bin 800 TL verilecek. Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonlar kapsamında yürütülen mücadeleye ödül desteği geldi.  3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suç faillerinin yakalanmasına yardımcı olanlara veya yerlerini, yahut kimliklerini bildirenlere para ödülü verilmesine dair sistemde ödül miktarı İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile 4 milyon TL'ye kadar çıkabiliyor. PKK ile daha etkin mücadele edilmesini kolaylaştıran “Terörle Mücadelede Ödül Sistemi”, Fethullahçı Terör Örgütü elamanları için de devrede. Konya'daki 'FETÖ/PDY' operasyonu kapsamında yurt dışında olduğu ileri sürülen işadamları Ali Akın, Soner Cesur, Ercan Dolapoğlu, Eşref Çifçi, İbrahim Karadayı, İbrahim Özkara hakkında yakalanması için 'Gri' bülten çıktığı öğrenildi. 6 kişinin ismi İçişleri Bakanlığı'nın, aranan teröristlerin kırmızı, mavi, yeşil, turuncu ve gri kategorilerde yer aldığı http://www.terorarananlar.pol.tr' resmi internet sitesinde bulunuyor. Sitede 'Gri' bültenle arananların yakalanması için yerini ihbar edenlere 300 bin liraya kadar ödül verileceği belirtildi.


GÜLEN'E 4 MİLYONLUK ÖDÜL
İçişleri Bakanlığı “ödül yönetmeliği” kapsamında, aranan teröristler listesinin yer aldığı internet sitesinde “Aranan Terörist” başlığıyla yayınlanan bölümde teröristlerin isimleri, kırmızı, mavi, yeşil, turuncu ve gri kategorilere ayrıldı. Fetullah Gülen, Cemil Bayık, Murat Karayılan, İlhami Balı ve Duran Kalkan kırmızı kategoride bulunuyor. Bu terörist listesinde ödül 4 milyon TL'ye kadar çıkabiliyor.
(STARGAZETE)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...