Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sınırdan geçmeye çalışan 559 kişi yakalandı

/ Kaynak: AA
Sınırdan geçmeye çalışan 559 kişi yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kara Kuvvetleri Komutanlığı hudut birliklerince yasa dışı yollarla sınırdan geçmeye çalışan 559 kişinin yakalandığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde önemli sınır olayları ve günlük faaliyetlere ilişkin bilgi verildi. Buna göre, yasa dışı yollardan Suriye'den Türkiye'ye girmeye çalışan 558, Türkiye'den de Suriye'ye geçmeye teşebbüs eden bir olmak üzere 559 kişi yakalandı.Hudut hattındaki kontrollerde 4 araç, 3 bin 90 kilogram gıda maddesi ile 2 flash bellek ele geçirildi.
Ayrıca Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında keşif gözetleme uçuşu yapan iki F-16 uçağı, Yunanistan'a ait iki F-16 tarafından 6 dakika 48 saniye, deniz karakol uçağı da 1 dakika 15 saniye süreyle radar kilidini muhafaza etmek suretiyle taciz edildi. Türk unsurlarınca gerekli reaksiyon gösterildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...