Rektör biraz fazla mesai yapmış!

Rektör biraz fazla mesai yapmış!

GÜNDEM Haberleri

Toprak'ın bütün imzalar kendisine ait olan üniversite yönetim kurulu kararıyla Saldıraner'i profesör olarak atadığı iddiası tartışmalara neden oldu.

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi rektör vekili Metin Toprak'ın bütün imzalar kendisine ait olan üniversite yönetim kurulu kararıyla Doç. Dr. Yıldırım Saldıraner'i profesör olarak atadığı iddiası tartışmalara neden oldu. Mütevelli heyeti kararıyla rektör vekilliği görevi sonlandırılan Metin Toprak görevden ayrılmak için Yükseköğretim Kurumu Başkanlığı'ndan onay beklediğini ifade ederken, THK yetkilileri ise THK Üniversitesi'nin vakıf üniversitesi olması nedeniyle mütevelli heyet kararının yeterli olduğunu savunuyor. Yüzlerce öğrencinin eğitim gördüğü THK Üniversitesi'nde Öğrenci Konseyi de bir açıklama yaparak durumu kınadı. Öğrenci Konseyi'nden yapılan açıklamada, “Bir akademisyenin kendisine layık görülmeyen bir makamda zorla oturma çabasına anlam veremiyoruz” denildi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...