THY'den Fransa biletlerine cezasız tarih değişimi

THY'den Fransa biletlerine cezasız tarih değişimi

GÜNDEM Haberleri

Türk Hava Yolları (THY), Paris'te yaşanan terör saldırısı nedeniyle, Fransa'ya gidecek yolcuların biletlerini cezasız değiştirecek.

THY açıklamasına göre, 21 Kasım'a kadar Türkiye'den Fransa'ya seyahat edecek yolcuların muhtemel mağduriyetlerini önlemek amacıyla düzenleme yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, biletlerini 14 Kasım 2015'ten önce satın almış olan ve 14 Kasım 2015-21 Kasım 2015 tarihleri arasında Türkiye'den Fransa'ya (Paris, Lyon, Nice, Toulouse, Bordeaux) seyahat edecek yolcuların herhangi bir ceza ödemeksizin, seyahat tarihlerini 14 Kasım 2015-14 Aralık 2015 (dahil) arasında bir tarihle değiştirmesine imkan tanındığı kaydedildi.
Yolcuların tarih değişikliği için 21 Kasım'a müracaat etmeleri gerektiği vurgulanan açıklamada, "Bu düzenleme 14 Kasım 2015 - 21 Kasım 2015 (dahil) tarihleri arasında geçerli olacaktır. Düzenlemede bilet iadesi ve parkur değişiklikleriyle ilgili herhangi bir yenilik yoktur" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...