Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

STV'nin yayın yapacağı ülke belli oldu

STV'nin yayın yapacağı ülke belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Samanyolu Yayın Grubu'nun Ankara'daki binasını satmasından sonra bir detay daha ortaya çıktı.

Türksat'tan çıkarılan Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yayın organı Samayonlu TV, dün Ankara'daki binasını satmıştı.
Binanın satıldığını ise CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş duyurdu. Yarkadaş, Samanyolu TV yöneticilerinin Ankara'daki Samanyolu TV'nin de içinde bulunduğu medya grubu binasını 6,5 milyon dolara sattığını açıkladı.

PERSONEL ÇIKARILDI

Grubun uydudan çıkartıldığı sırada yapılan yüksek meblağlı satışın normal bir satış olmadığı ileri sürülürken, satışın CHP milletvekili tarafından duyurulması da ilginç bulundu.
Bu arada, FETÖ'ye bağlı Samanyolu Yayın Grubu'nun, 500'e yakın kişiyi işten çıkarırken bir yandan da televizyon kanallarına ait tüm teknik cihazları evlere taşımaya başladığı belirtildi. sabah.com.tr'nin haberine göre,  FETÖ medyasındaki yaprak dökümü devam ederken, örgüt olası bir el koyma durumuna karşı da mal kaçırma telaşına düştü. Samanyolu Yayın Grubu da önlem olarak binanın içini boşaltma çalışmalarına hız verdi. Edinilen bilgilere göre Samanyolu TV, 10'a yakın jeneratör kamyonunu İstanbul'un içindeki belli başlı adreslere sakladı. İçindeki malzemelerin bir çoğunu da FETÖ'ye bağlı üyelerin villalarına yerleştiren Samanyolu yönetimi televizyon binasında bulunan bir çok kamera ve elektronik malzemeleri de örgüt üyesi kişilerin evlerine stokladı.

YENİ ADRES ALMANYA

Samanyolu Grubu'na bağlı SHaber Televizyonu'nu da bütün elemanların işlerine son vererek yayınlarına Almanya'dan devam etme kararı aldı. Türksat'tan çıkarılmasıyla birlikte Türkiye içinde yayın yapma umudunu kaybeden kanallar Almanya'da stüdyo kiraladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...