'Obama ABD gemisinde kalacak' demişlerdi! İşte cevap

'Obama ABD gemisinde kalacak' demişlerdi! İşte cevap

GÜNDEM Haberleri

G-20 öncesi "Türkiye'de güvenlik yok, Obama ABD gemisinde kalacak" diyen Can Dündar'a cevap.

Türkiye dün başlayan ve dünya ekonomisinin yüzde 75'ini yöneten G-20'ye ev sahipliği yapıyor.
LİDERLER OTEL ODALARINDA KALIYOR
Antalya'da dünya liderleri ağırlanıyor, toplantılar, konaklamalar ve çeşitli aktivitelerle zirvenin ikinci yani son günü geçiyor. Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı zirvede misafir devlet başkanlarının kaldığı otellerden yedikleri yemeğe kadar hemen her şeyleri merak konusu oldu. Obama'nın kaldığı otelin lobisinde çevresindekilerle sohbet ederken fotoğrafları yayınlandı.
"OBAMA SAVAŞ GEMİSİNDE KALACAK" HABERİ YAPMIŞLARDI
Obama'nın aylardır saklanan kalacağı kral dairesinin fotoğafları dün yayınlanmıştı. ABD Başkanı'nın kaldığı otelin fotoğrafları düşer düşmez akla birkaç gün önce Cumhuriyet'in yaptığı haber geldi. Cumhuriyet gazetesi, Türkiye'yi her fırsatta dünyaya "Güvenli ülke değil" şeklinde yansıtırken bu kez haber ellerinde patladı. Cumhuriyet yaptığı haberde Obama'nın savaş gemisinde kalacağını, Türkiye'de terör tehlikesi olduğundan dolayı güvenliğin sınırlı olacağını düşündüğünü yazmıştı. 
(Cumhuriyet'in yaptığı Obama haberi) 
'Obama ABD gemisinde kalacak' demişlerdi! İşte cevap


KAYNAK: ENSONHABER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...