Özel harekattan Figen Yüksekdağ'a tokat gibi cevap!

Özel harekattan Figen Yüksekdağ'a tokat gibi cevap!

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütünü kastederek 'Biz sırtımızı YPG'ye, PYD'ye yaslıyoruz' diyen Figen Yüksekdağ'a anlamlı bir cevap geldi.

Türkiye'yi sallayan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın 'Biz sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz bunu söylemekte ve savunmakta hiçbir sakınca görmüyoruz' sözlerine Türk özel harekat polislerinden tokat gibi bir cevap geldi. Özel harekat polislerinin çelik yeleklerinde Türk bayrağının üzerine işlenmiş olarak "Biz sırtımızı yaslamayız sırtımızda taşırız" yazıyordu.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ 19 Temmuz günü Kobani'deki temaslarının ardından geldiği Suruç ilçesinde katıldığı programda yaptığı konuşma ile bir anda büyük bir polemik başlatmış ve Türkiye'de uzun süre gündeme oturmuştu.
Yüksekdağ şunları söylemişti:

"Biz sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz bunu söylemekte ve savunmakta hiçbir sakınca görmüyoruz. Sırtımızı kime yasladığımızı söylüyoruz, bundan sonra da yaslamaya devam edeceğiz."
Buna karşılık özel harekat polisinin çelik yeleklerinde Türk bayrağının üzerine işlenmiş olarak "Biz sırtımızı yaslamayız sırtımızda taşırız" yazıyor.
Özel harekattan Figen Yüksekdağ'a tokat gibi cevap!
HDP Eş başkanını sırtını terör örgütlerine dayarken Türk güvenlik güçleri ise halkını sırtında taşıyarak onlara en iyi hizmeti ve korumayı veriyor.

Bu sözlerle HDP olarak taraflarını belli ederlerken Türk polisi ise halkının güvenliği ve rahatı için elinden geleni yapıyor.
(Haberiyakala)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...