Ankara'da adliye çıkışı silahlı saldırı: 1 ölü

Ankara'da adliye çıkışı silahlı saldırı: 1 ölü

GÜNDEM Haberleri

Ankara Adliyesi'nde ifade verdikten sonra aracında saldırıya uğrayan kişi yaralanırken 15 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti.

Ankara'da Sincan Adliyesi'nden çıkan baba ve oğlun bindikleri otomobile kavşakta durdukları sırada ateş açıldı. Silahlı saldırı sonucu baba yaralandı, oğlu öldü.


Alınan bilgiye göre, Sincan Adliyesi'nde bir davada ifade veren Fuat Y, davanın ardından oğlu Seğmen Y. (15) ile otomobile binerek adliyeden çıktı.


Baba ve oğlunun bulunduğu otomobile Sincan Adliyesi kavşağında kırmızı ışıkta durduğu sırada, yanına yaklaşan başka bir otomobilden tabanca ve tüfekle ateş açıldı.

Ankara'da adliye çıkışı silahlı saldırı: 1 ölü


Otomobile çok sayıda mermi isabet ederken, baba ve oğlu ile araç sürücüsü yaralandı. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Seğmen Y. hayatını kaybetti.


Olayın ardından kaçan zanlıların yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...