HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kameraman evinde bu halde bulundu

Kameraman evinde bu halde bulundu
Irak, Kameraman, Haber

GÜNDEM Haberleri

Eskişehir'de Iraklı sığınmacı Waleed Muneam Naji, maskeli 3 kişi tarafından ağzı kapatılıp, el ve ayakları koli bandı ile bağlandı.

Irak'tayken kameramanlık yaptığı belirtilen 59 yaşındaki Naji, saldırganlar gittikten sonra ayaklarını vurarak çıkarttığı gürültü sonucu eve gelen polisler tarafından kurtarıldı.


Olay akşam saatlerinde Yeni Mahalle 2'nci Dere Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre iki katlı evin üst katında oturan ve yalnız yaşayan Iraklı Waleed Muneam Naji, evine gelen maskeli 3 kişi tarafından yere yatırılıp el ve ayakları koli bandıyla bağlandı, ağzı da yine koli bandıyla kapatıldı. Saldırganlar daha sonra evden kaçarak uzaklaştı.  Ayaklarıyla kapıya vurup yardım isteyen Waleed Muneam Naji'nin çıkardığı gürültüyü duyan komşuları polisi arayarak durumu bildirdi. Gelen polis ekipleri, bir merdivenin üzerine çıkarak Waleed Muneam Naji'nin ışık yanan evinin penceresinden içeriyi inceledi. Naji'nin yerde bağlı halde yattığını gören polisler durumu nöbetçi cumhuriyet savcısına bildirdi. Polisler savcının talimatıyla kapıyı kırıp içeriye girdi. 


Bir süre önce bay-pass ameliyatı geçirdiği belirtilen Waleed Muneam Naji'nin el, ayak ve azındaki bantlar çıkarıldı. Naji, 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 


Acil servisinde tedavi altına alınan Naji'nin, polislere verdiği ifadesinde Arapça konuşan 3 kişinin evine geldiğini, kapıyı açtığında yüzlerinde maske takılı olan bu 3 kişinin saldırısına uğrayarak el ve ayaklarının bağlandığını, ağzının da kapatıldığını söylediği öğrenildi. Saldırganların kendisini dövmediğini ve evinden de hiçbir şey almadıklarını belirten Naji, neden böyle bir olaya maruz kaldığını da bilmediğini öne sürdü. Naji, kendisinin Türkiye'ye gelmeden önce Irak'ta çeşitli televizyon kuruluşlarında haber kameramanlığı yaptığını da belirtti. Polis, olayın çok yönlü araştırıldığını bildirdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...