Öğrenci servisi TIR'la çarpıştı: 2 ölü, 11 yaralı

Düzenleyen:
Öğrenci servisi TIR'la çarpıştı: 2 ölü, 11 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde öğrenci servisi ile TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 öğrenci hayatını kaybetti, 11 öğrenci ağır yaralandı.

Şanlıurfa Adıyaman karayolunun 55. kilometresi, Dutluca kavşağında meydana geldi. Şanlıurfa’nın değişik liselerinde okuyan öğrencileri Atatürk Barajı Elektrik Santrali lojmanlarındaki evlerine götüren Fevzi D. (26) yönetimindeki 63 VV 793 plakalı öğrenci servisi ile sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 63 FL 424 plakalı TIR çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle şarampole yuvarlanan servisteki öğrenciler camdan dışarı fırladı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi gönderildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, bir öğrencinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Bozova ve Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırdı. Hastaneye kaldırılan bir öğrencinin daha yolda hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay yerinde hayatını kaybeden öğrencinin cesedi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından Bozova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı duyan öğrencilerin yakınları olay yerine ve hastanelere akın etti. Yaralı yakınlarını gören aileler sinir krizleri geçirdi.
Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...