İdil'de çatışma çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İdil'de çatışma çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İdil'de yürüyüş yaptıkları esnada İpekyolu’ndan geçen araçları durdurarak, kontak anahtarlarını alan grup ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı

İdil’in merkez Turgut Özal Mahallesi’nde bulunan Barış Parkı’nda bir araya gelen kitle, Mardin’in Nusaybin ilçesindeki sokağa çıkma yasağını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi. Yürüyüş devam ederken kitlenin içerisinden çıkan yüzleri maskeli bir grup, İpekyolu üzerinden geçen araçları durdurarak, kontak anahtarlarına el koydu. Bunun üzerine olay yerine gelen polis, gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Müdahalenin üzerine grup ara sokaklara kaçtı. Polis de göstericileri yakalamak için ara sokaklara girdi. Sokaklarda polis ile göstericiler arasında çatışma çıktı. Yer yer silah seslerinin yükseldiği ilçede gerginlik sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...