Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yaşlı teyze HDP'lilere haddini bildirdi!

Düzenleyen:
Yaşlı teyze HDP'lilere haddini bildirdi!

GÜNDEM Haberleri

Mecidiyeköy'de HDP'liler tarafından düzenlenen protesto eylemine, yaşlı bir teyzenin HDP'lilere tepkisi damga vurdu.

Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanmansa yönelik Mardin'in Nusaybin ilçesi ile Hakkari'nin Yüksekova ilçelerinde alınan sokağa çıkma yasağı kararı, İstanbul'da aralarında HDP'li vekillerin de yer aldığı bir grup tarafından protesto edildi.

Akşam saatlerinde Mecidiyeköy'deki Cevahir AVM önünde düzenlenen protesto gösterisinde basın açıklamasına ismi öğrenilemeyen yaşlı bir kadının tepkisi damga vurdu. Grup adına HDP İstanbul Milletvekili Erdal Ataş'ın basın açıklaması yaptığı sırada eylemcilerin yanına gelen yaşlı kadın, “Ne istiyorsunuz daha, ne istiyorsunuz hala. Ne istediklerini niye bilmiyorlar. Seçim dediler, seçim oldu, hepsi indi aşağıya” dedi.

Gruptan bazı eylemciler, yaşlı kadını sakinleştirip ikna etmeye çalışırken, adı açıklanmayan kadın, açıklamasına devam eden HDP Milletvekili Erdal Ataş'a işaret ederek tepkisini sürdürdü. Erdal Ataş'a “Biraz nefes al nefes” diye işaret ettiği sırada, grup arasındaki eylemciler yaşlı kadının kolundan tutarak oradan uzaklaştırmaya çalıştı. Bir süre daha eylemcilerin arasında bekleyen kadın, “Kendi başınızı kendiniz yiyin” diyerek meydandan ayrıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...