HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Putin gelsin terörist değil ciğerci olduğumuzu görsün'

Düzenleyen:
'Putin gelsin terörist değil ciğerci olduğumuzu görsün'
Rusya, Putin, Haber

GÜNDEM Haberleri

Fatih'te ciğercilik yapan ve giyim tarzlarından dolayı Rusya'daki yayın kuruluşlarında "DAEŞ mensubu" olarak yansıtılan Kember kardeşler, Rusya Devlet Başkanı Putin'i ciğer yemeğe davet etti.

Fatih'te ciğercilik yapan ve giyim tarzları ile sakallarından ötürü Rusya'daki bazı basın yayın organlarında "DAEŞ mensubu" olarak yansıtılan Kember kardeşler, kendilerini daha yakından tanıması için Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e davette bulundu. 

Müşterilerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'la çektirdikleri fotoğrafı kullanan bazı Rus yayın kuruluşlarınca "DAEŞ üyesi" olmakla itham edilen Aksaray'daki "Ciğeristan" isimli lokantanın sahipleri İsmail ile kardeşi Ali Kember, bu şekilde anılmaktan büyük rahatsızlık duyuyor.  

İsmail Kember'in kardeşi Ali Kember de Bilal Erdoğan ile çektirdikleri fotoğrafın önce "El Kaide mensupları" diye paylaşıldığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Fotoğrafımızı önce 'Bilal Erdoğan, El Kaide terör örgütü mensuplarıyla' diye paylaştılar. O zamanlar DAEŞ yoktu. Aradan biraz zaman geçti, bu sefer 'Bilal Erdoğan, DAEŞ'in liderleriyle' diye paylaşım yaptılar. Biz önce çok ciddiye almadık ama olay buraya kadar geldi. Bu haberi çıkaranlar bizi tanıyor, nasıl insan olduğumuzu biliyorlar. Bu örgütlerle anılmaktan biz de rahatsızız. Bu terör eylemlerini yapanlar çok cani insanlar. Biz Müslümanları bunlarla aynı kefeye koymasınlar. Bunların provokasyon amaçlı yayıldığına inanıyoruz. Bugüne kadar 'affedici olalım' dedik. Çoluk çocuğumuz da rahatsız. Gerekirse hukuki olarak da hakkımızı arayacağız."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...