Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sedat Peker'den Tahir Elçi, MİT tırları ve Can Dündar açıklaması

Düzenleyen:
Sedat Peker'den Tahir Elçi, MİT tırları ve Can Dündar açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Sedat Peker, Diyarbakır'da Baro Başkanı olan Tahir Elçi'nin öldürülmesi, MİT tırları ve gazeteci Can Dündar'ın tutuklanmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Ünlü işadamı Sedat Peker, kişisel web sitesi üzerinden gündeme dair tespitlerini paylaştı. Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesini yorumlayan Peker, Elçi'nin kendisinden şikayetçi olduğuna dikkati çekti. Peker, Can Dündar ve MİT tırlarıyla ilgili gelişmelere de değindi. İşte o açıklaması

CIA VE MOSSAD AJANI
"Adliye koridorlarında eşiyle yan yana yerde oturduğu duygusal pozları yayınlayarak evlilik yıldönümümü bisküvi ile kutladım gibi yazılar belki saf insanları kandırmak için yeterli olacaktır. Ancak MİT tırlarındaki yardımlar gitmediği için Bayırbucak'ta şehit olan Müslüman Türkler'in ve çocuklarının ölü bedenlerinin resimlerini görenler, adliyede eşiyle beraber oturarak poz veren ve evlilik yıldönümümü burada geçiriyorum gibi ajitasyonlar yapan Can Dündar’dan etkilenmeyeceklerdir (paralel yapıdan aldığı talimatlarla MİT tırları resimlerini yayınlayanlar basın özgürlüğü savaşçısı değil sadece cıa ve mossad ajanı olabilirler)"

TAHİR ELÇİ VAR POLİSLER YOK

 

"Kıymetli dostlarım, dünden bu yana, bu konuyla ilgili haberleri seyrediyorum. Bu saldırının derin bir akıl tarafından yapıldığına inanmaktayım. (Hem ülkemizin içinde hem de dışında bulunan mihrakların ülkemizde bir kaos çıkarma çalışmaları olduğunu zaten hepimiz öngörebiliyoruz.) Bu saldırıyı yapanlar da ülkemizde kaos çıkarmaya çalışanlarda bu alçaklardır. O konuda hiçbir soru işareti yok. Ancak Tahir Elçi ölürken aynı anda iki polis memuru da şehit oldu. Bu polis memurlarının adı bile televizyonlardaki haberlerde yer almadı. Dünden bu yana tüm haberlerde Tahir Elçi şöyle yazı yazardı, Tahir Elçi böyle uçurtma uçururdu, Tahir Elçi bilmem ne yapardı, bunların hepsi güzel tamam da… Allah aşkına olayda iki tanede polis memuru şehitoluyor. Maalesef kendileri ile ilgili ne yazılan ne de çizilen bir şey var! İsimleri dahi yok"

'PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLDİR' DİYENE ÖVGÜ!
Fransa’nın meşhur başkanlarından (Yakın geçmişte Fransa’yı ayağa kaldıran liderdir.)Charles De Gaulle; ‘’Eğer bir gün bana karşı bir saldırı olursa Fransa devleti olarak isterseniz onu affedebilirsiniz. Ancak bir polise saldırı olursa onu asla affetmeyin. Çünkü polise saldırıyı affederseniz devleti yıkmak isteyenlere cesaret verirsiniz!’’ diyor. Yani güvenlik görevlisini devlet başkanından bile yüksekte tutuyor. Bizim televizyon kanallarımızdaki her şeyi çok bilen gazetecilerimiz ise; "PKK terör örgütü değildir!’’ diyen bu kişiyle ilgili 24 saat kesintisiz övücü yayın yaparken, polis memurunun ismini bile anmıyorlar.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...