Nusaybin'de fırsatını bulan kaçıyor!

Düzenleyen:
Nusaybin'de fırsatını bulan kaçıyor!

GÜNDEM Haberleri

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde de 29 Kasım Pazar günü saat 21.00’den itibaren Abdulkadirpaşa, Fırat, Yenişehir ve Dicle mahallelerindeki sokağa çıkma yasağı sürüyor.

Mahallelerdeki barikatları kaldırmak ve hendekleri kapatmak için güvenlik güçlerinin operasyonları da devam ediyor. Sokağa çıkma yasağının sürdüğü 4 mahallede dün gece teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışmalar oldu. Mahallelerden sık sık silah ve patlama sesleri duyuldu. Yetkililer, mahallelerde operasyonların devam ettiğini söyledi. Öte yandan fırsatını bulan bazı ilçe sakinlerinin çıkan çatışmalar ve sokağa çıkma yasağı nedeniyle ilçeden ayrılmaya çalıştığı görüldü. Dün akşam Cevizpınar Mahallesi’nde evinin önüne çıkan Fethi Özyıldız adlı kişinin nereden geldiği belirlenemeyen bir kurşunun karnına isabet etmesi sonucu yaralandığı belirtildi. Özyıldız, Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...