Gerçek 1 yıl sonra ortaya çıktı, katili teröristlermiş!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gerçek 1 yıl sonra ortaya çıktı, katili teröristlermiş!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Erzurum’un Tekman ilçesinde geçen yıl bir vatandaşın öldürülmesi olayı aydınlatıldı. Cinayetin zanlıları birçok eyleme karışan teröristler çıktı.

19 Kasım 2014 tarihinde Tekman ilçesi Hacıömer Mahallesinde, Mustafa Bingöl, kimliği belirsiz şahıslar tarafından vurularak öldürülmüştü. Olay sonrasında Erzurum İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Tekman İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda olayda kullanılan silaha ait boş kovanların incelemesinin ardından olayı gerçekleştiren teröristler tespit edilerek olay aydınlatılmış oldu. Mustafa Bingöl adlı vatandaşa saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin, geçmiş dönemde Muş ilinde yaralama, 15 Ağustos 2015 tarihinde Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğüne silahlı saldırı, Tekman ve Çat ilçelerinde yol kesme ve sabotaj, 27 Temmuz 2015 tarihinde Tekman Kırkhan Jandarma Komutanlığına silahlı saldırı, 08 Eylül 2015 tarihinde Tekman ilçesinde EYP düzenekli saldırı olaylarını da gerçekleştiren ve yine Tekman Kırıkhan’da yakalanan 3 teröristle birlikte ele geçirilen silahla işlendiği tespit edildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...