Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mardin Derik’te 15 terörist öldürüldü!

Düzenleyen:
Mardin Derik’te 15 terörist öldürüldü!

GÜNDEM Haberleri

Sokağa çıkma yasağının bugün kaldırıldığı Mardin’in Derik ilçesindeki operasyonlarda 15 PKK’lı terörist öldürüldü.

Mardin Valiliği, 8 gün süren sokağa çıkma yasağının bugün kaldırıldığı Derik ilçesindeki operasyonlara ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, 27 Kasım ile 3 Aralık tarihleri arasında polis ve jandarmanın ortak düzenlediği operasyonlarda 15 PKK’lının öldürüldüğü belirtilerek, 2 PKK’nın ise sağ olarak yakalandığı aktarıldı.Açıklamada, 8 adet barikatın kaldırıldığı, 2 hendeğin kapatıldığı belirtilirken, 7 adet tuzaklanmış bomba düzeneğinin ise imha edildiği ifade edildi. PKK’lılarca düzenlenen saldırılarda bir askerin şehit olduğuna da dikkat çekilen açıklamada, 3 özel harekat polisinin hafif, bir askerin ise ağır yaralandığı kaydedildi.

Açıklamada, “Gerçekleştirilen operasyonel çalışmalarda PKK/KCK mensuplarına ait 27 adet av tüfeği, 6 adet roketatar mühimmatı, 2 adet Kaleşnikof marka silah, 3 dolu şarjör, 100 mermi, 656 adet Kanas mermisi, 1 adet kurusıkı tabanca, 5 adet çeşitli çapta tabanca namlusu, çok sayıda yaşam malzemesi ve tıbbi malzeme, bomba yapımında kullanılan kablo, pil, koli bandı ve benzeri malzeme ele geçirilmiştir” denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...