Ankara saldırısında yeni gelişme

Düzenleyen:
Ankara saldırısında yeni gelişme

GÜNDEM Haberleri

Ankara Garı önünde 102 kişinin öldüğü bombalı saldırının ardından, canlı bombaları meydana getiren taksicinin ifadeleri ortaya çıktı.

Taksi şoförü ifadesinde, "Çok sakinlerdi, herhangi bir tedirginlikleri yoktu. İkisinin üzerinde de mont vardı, geniş montlarda. Şüpheli bir durumları yoktu" dedi.

Ankara'daki Barış Mitingi’nde 102 kişinin katledildiği eylemde canlı bombacıların bindiği taksinin şoförünün ifadesi bazı ayrıntıları ortaya çıkardı.

ŞÜPHELERİ BİR DURUMLARI YOKTU

Hürriyet'in haberine göre, iki canlı bombayı Ankara Garı yakınına kadar getiren taksici polis ifadesinde, "Birisi ön koltuğa yanıma otururken, diğeri arka taraf geçti. Mitinge gideceklerini, Sıhhiye Meydanı'na kendilerini bırakmamı istediler. Ben de onları garın önüne götürdüm. Arka koltukta oturan kişi hiç konuşmadı. Yanımda oturan ise birkaç kelime konuştu. Çok sakinlerdi, herhangi bir tedirginlikleri yoktu. İkisinin üzerinde de mont vardı, geniş montlarda. Şüpheli bir durumları yoktu" dedi.

"2 LİRA İÇİN BEKLEDİLER"

Taksicinin ifadelerin şu ifadeler yer aldı:

"Ankara'yı bilmediklerini anlayınca yolu biraz uzattım. Taksi ücreti 28 lira tuttu, ön koltukta oturan kişi 50 lira uzattı. 20 lira para üstünü verdim ancak 2 lirayı da almak için bekledi. 2 lirayı da bozuk para kutusundan çıkartarak verdim."

Canlı bombaların taksiden indikten 13 dakika sonra kendilerini patlattıkları belirlendi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...