Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genelkurmay'dan açıklama: Bin 214 kişi yakalandı!..

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Genelkurmay'dan açıklama: Bin 214 kişi yakalandı!..

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Genelkurmay Başkanlığı, kara hudutlarında 935, deniz hudutlarında ise 279 olmak üzere toplam bin 214 kaçağın yakalandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı hudut birlikleri tarafından hudutlarda yasa dışı geçmeye çalışırken yakalanan şahıslar ve ele geçirilen malzemelere ilişkin bilgi verdi. Buna göre, gün içerisinde Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı geçme teşebbüsünde bulunan 875, Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı çıkmaya çalışan 5 kişinin yakalandığı belirtildi. Ayrıca hudut hattında iki adet cep telefonu, sekiz adet hafıza kartı, beş adet CD, bir adet tablet bilgisayar, bir adet hard disk, bir adet flash bellek, bir adet sim kart, 100 Suriye Lirası, 300 ABD Doları ve 27 Türk Lirası, 4 bin 930 paket sigara, bir adet araç, iki adet külçe bakır, üç adet saat, iki adet büyükbaş ile 18 adet küçükbaş hayvan, 101 kilogram çay ele geçirildiği kaydedildi. 
Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 17, Türkiye'den Bulgaristan'a yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 38 kişi yakalandı. Kara hudutlarından yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 935, deniz hudutlarından 279, ayrıca Türkiye'de bulunmak için yasal gerekleri taşımayan 235 kişinin yakalandığı bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...