Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan’dan ’Hanuka’ mesajı

Düzenleyen:
Erdoğan’dan ’Hanuka’ mesajı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Musevilik inancına sahip tüm vatandaşlarımızın Hanuka Bayramı’nı tebrik ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musevi vatandaşların "Hanuka Bayramı" dolayısıyla yayınladığı mesajında, Musevilik inancına sahip tüm vatandaşların Hanuka Bayramı’nı tebrik etti. "Bizler, toplumsal, kültürel, siyasal ve beşeri yapımızdaki çeşitlilikleri zenginlik olarak algılayan, din ve inanç özgürlüğüne saygıyı esas alan köklü bir medeniyetin mensuplarıyız" diyen Erdoğan, mesajında, "Dini, dili, etnik kökeni ne olursa olsun, insanlarımızın bu coğrafyada yüzyıllardır beraberce barış içinde yaşamalarını sağlayan bu gelenek, ülkemizin bölgede ve dünyada takdirle izlenen yükselişinde de önemli bir pay sahibidir. Özellikle son 13 yılda hayata geçirdiğimiz reformlar, aziz milletimizin birlik, beraberlik ve aidiyet duygusunu güçlendirmenin yanı sıra, tüm vatandaşlarımızın inançlarını özgürce yaşamalarını da mümkün kılmıştır. Bu düşüncelerle, toplumumuzun ayrılmaz parçası olan Musevi vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm Musevilere, kendi inançları doğrultusunda kutlamakta oldukları Hanuka Bayramı vesilesiyle huzur, mutluluk ve esenlikler diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...