Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uyuşturucu operasyonunda 14 kişi tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Uyuşturucu operasyonunda 14 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / iha

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotim ekipleri tarafından 3 ilçede 40 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 17 kişiden 14’ü tutuklanırken, 3 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği’ne bağlı Narkotim ekipleri tarafından Derince, Körfez ve İzmit ilçelerinde sokak satıcılarına yönelik yapılan takipler sonucu belirlenen 40 ayrı adrese operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda toplam 49 kişi gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda ise satışa hazır halde çeşitli uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan zanlılardan 11’i Körfez Adliyesi’ne sevk edilirken, 6’sı ise Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlılardan 14’ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Diğer zanlıların ise emniyette işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...