Çorum'da hain saldırı!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Çorum'da hain saldırı!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Çorum'da, kırsal alanda devriye görevi yapan askerlere ateş açıldığı iddiasıyla bölgeye ekipler sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, İl Merkez Jandarma Komutanlığı'nda görevli uzman  jandarma çavuş ve iki erin, devriye görevi yaptıkları Harmancık köyü mevkisinde  gördükleri kimliği belirsiz silahlı kişi ya da kişileri takip edildiği sırada  kendilerine ateş açıldığını ve karşılık verdiklerini bildirmeleri üzerine İl  Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce bölgede geniş çaplı araştırma başlatıldı. Ateş açan kişi ya da kişilerin takibi sırasında bacağını incittiği  öğrenilen uzman çavuş, bölgeye sevk edilen ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum  Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kent merkezine 30 kilometre mesafedeki bölgeye sevk edilen komando  birliklerinin, kaçtıkları iddia edilen şahısların yakalanması için çalışmalarını  sürdürdüğü öğrenildi. 
 
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de bölgeye giden Laçin-Çorum karayolunun  il merkezi girişinde kontrol noktası oluşturuldu. Trafik ve terörle mücadele  şubesi ekipleri tarafından Laçin istikametinden gelen araç ve sürücüler detaylı  aramadan geçiriliyor. 
 
 Bölgede terör şüphesi de dahil olmak üzere olayın aydınlatılması  amacıyla başlatılan çalışmaların sürdüğü kaydedildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...