Mardin’de çatışma! 3 terörist öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Mardin’de çatışma! 3 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / iha

Mardin kırsalında terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada 3 PKK’lı öldürüldü, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, Ömerli-Nusaybin-Midyat kırsalında PKK’lılara yönelik düzenlenen operasyonda 3 teröristin öldürüldüğü kaydedildi. PKK’lılara yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen 3 kişinin de gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, ayrıca 3 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 13 adet Kaleşnikof piyade tüfeğine ait dolu şarjör, bir adet gece görüş dürbünü, bomba yapımında kullanılan 200 kg amonyum nitrat, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan çok sayıda malzeme, bir adet tuzaklanmış tüp, 29 adet hücum yeleği ve çok sayıda muhtelif giyim, yaşam, sıhhiye malzemesi ele geçirildiği aktarıldı.
Açıklamada, operasyon bölgesinde sığınak olarak kullanılan 7 ayrı mağaranın tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildiği kaydedildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...