Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mark Zuckerberg’e teşekkür

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mark Zuckerberg’e teşekkür

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ’teröristlerin yaptıkları yüzünden suçlanan Müslümanların yanında olduğunu’ açıklayan Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’e teşekkür etti.

Facebook hesabından Türkçe ve İngilizce açıklama yapan Erdoğan, “Her fırsatta ve farklı platformlarda da ifade ettiğim gibi, İslam bir barış dinidir. Barış dini İslam’ı kendi kirli emelleri için araç olarak kullanan cinayet şebekeleri, her gün masum insanları, en başta da Müslümanları katlediyor. Adına DEAŞ, El Kaide, Boko Haram, El Şebab denilen bu karanlık yapılar, İslam dünyası üzerinde oynanan oyunlara figüranlık yapıyorlar. Terörist Müslüman, Müslüman terörist olamaz. İslam ve terör kelimesinin bir arada sıkça kullanıldığı bu zamanlarda, aradaki bu büyük farkı ifade ettiği için de Mark Zuckerberg ’in mesajını ayrıca değerli bulduğumu belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mark Zuckerberg’e teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mark Zuckerberg’e teşekkür

ZUCKERBERG NE DEMİŞTİ ?

Zuckerberg, Facebook ‘tan yaptığı açıklamada, "Şu an Müslümanlar, diğer kişilerin yaptıkları şeyler yüzünden yargılanıyor. Eğer Facebook’ta çalışan bir Müslümansanız, Facebook’un kurucusu olarak, size güvenli ve barış dolu bir çevre yaşatmak için çabalayacağımı bilmenizi isterim. Birbirimizin içindeki iyi şeyleri gördükten sonra, hep birlikte tüm insanlar için daha iyi bir dünya yaşatabiliriz" demişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...