Bilal Erdoğan: İftiracılar aynaya nasıl bakıyor?

Düzenleyen:
Bilal Erdoğan: İftiracılar aynaya nasıl bakıyor?

GÜNDEM Haberleri

“Rus uçağının düşürülmesinin ardından uluslararası medyanın hedefi oldum. İtalyan hükümeti de koruma tahsis etti.”

Doktora çalışmalarını tamamlamak üzere İtalya’da bulunan Bilal Erdoğan, 1 Kasım seçiminden önce kendisiyle ilgili “İtalya’ya kaçtı” iftirasının yayıldığını, İtalya’da bulunma sebebinin sadece doktora çalışmalarını tamamlamak olduğunu, fırsat buldukça da Türkiye’ye gidip geldiğini söyledi. CHP’li Barış Yarkadaş’ı kaynak göstererek “5 değil 15 restoranı var” iddiasını gündeme taşıyan haberine de tepki gösteren Erdoğan, “Söylediklerinin yalan olduğunu bildikleri halde acaba çocuklarının, eşlerinin yüzlerine nasıl bakıyorlar” dedi. İsim vermeden CHP’li Haluk Koç’u eleştiren Erdoğan, “İstanbul’da bir lokantada çektirdiğimiz bir fotoğraf ‘Bilal Erdoğan DAEŞ militanlarıyla birlikte’ diye lanse edildi. Ardından da anamuhalefet partisinin bir genel başkan yardımcısı, doğruluğunu araştırmadan basınla paylaştı. Yalan olduğu ortaya çıkmasına rağmen özür bile dilemedi” dedi.
Rus uçağının düşürülmesinin ardından uluslararası siyasetin ve medyanın hedefi olduğunu belirten Erdoğan, “Türkiye’de hakkımda üretilen tüm yalanlar, ısıtılıp Rus medyası tarafından dünyaya yayıldı. Anamuhalefet Partisi mensuplarının, bu malzemeyi bilinçsizce yaydıklarına inanmıyorum” dedi. İtalya’ya ilk geldiği dönem koruması olmadığını belirten Erdoğan şunları kaydetti: “Sosyal medyada, Türk ve dünya medyasında yalan haberler çıkınca, İtalyan devleti koruma vermeyi uygun gördü. Bunun üzerine Türkiye’den de koruma desteği geldi.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...