Türkiye ve NATO’dan Akdeniz’de geçiş eğitimi

Düzenleyen:
Türkiye ve NATO’dan Akdeniz’de geçiş eğitimi

GÜNDEM Haberleri

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile NATO Daimi Deniz Görev Grubu-1 unsurlarının katılımıyla, Doğu Akdeniz'de ittifak dayanışmasının sergilenmesi kapsamında geçiş eğitimleri icra edildi.

Genelkurmay Başkanlığı, Türk Deniz Kuvvetleri ve NATO Daimi Deniz Görev Grubu-1 (SNMG-1) unsurlarının katılımıyla, Doğu Akdeniz'de ittifak dayanışmasının sergilenmesi kapsamında 9 Aralık 2015 tarihinde geçiş eğitimleri icra edildiğini duyurdu. Geçiş eğitimlerine 4'üncü Muhrip Filotillası Komodoru emrindeki Türk Deniz Kuvvetleri unsurları TCG Gaziantep ve TCG Gökçeada fırkateynleri, SNMG-1 Komutanı emrindeki İspanya Deniz Kuvvetleri fırkateyni Esps Blas De Lezo, Portekiz Deniz Kuvvetleri fırkateyni NRP De Francisco De Almeida ve Kanada Deniz Kuvvetleri fırkateyni HMCS Winnipeg'in iştirak ettiği bildirildi.

Kaynak : İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...