Adana merkezli 4 ildeki PDY operasyonu!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Adana merkezli 4 ildeki PDY operasyonu!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Adana merkezli 4 ilde Paralel Devlet Yapılanması'na (PDY) yönelik operasyon kapsamında bir derneğin Adana'daki şubesinde arama yapıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 10 kişinin gözaltına alındığı sabahki operasyonunda bir şüpheli daha yakalanarak, emniyete götürüldü. Operasyon kapsamında, merkez Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi'nde Altın Çocuk Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneğine bağlı Eren Kültür Merkezi'nde arama yapıldı. Polis ekipleri, buradaki bazı dokümanlara el koyup, bilgisayarların hard disklerindeki imajları aldı. Şüphelilerin, Sosyal Destek Programları (SODES) kapsamında, ücretsiz deneme sınavı ve bazı sosyal etkinliklere katılan öğrencilerden para almalarına rağmen dernek kasasından harcama yapıldığına dair fatura temin ettikleri öne sürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...