Diyarbakır’da turuncu alarm

Düzenleyen:
Diyarbakır’da  turuncu alarm

GÜNDEM Haberleri

Jetler, yurt içi ve yurt dışındaki kampları yok etmek için seferber edildi. 8. Ana Jet Üssü’nde yoğun güvenlik tedbirleri alındı

Türk Silahlı Kuvvetleri, hava harekâtlarını büyük ölçüde gerçekleştirdiği Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü’nü “her an her şeye hazırlıklı olmak” anlamına gelen “turuncu” alarma geçirdi. Jetler, yurt içindeki ve Kuzey Irak’taki tüm terör noktalarını vurmak için hazır. Operasyon için düğmeye basan TSK, teröristlerin her türlü sığınak, kamp ve mevzilerini yerle bir etmek için bölgeye intikal eden takviye uçaklarla hazırlıklarını tamamladı. Ülkeyi tehdit eden terör unsurlarının tamamen temizlenmesi için karadan başlatılan operasyonlara bu sabahtan itibaren havadan da büyük destek sağlanacak. Terörün kökünü kazımak için kararlı olduklarını belirten üst düzey askeri yetkililer, insansız hava araçlarıyla ve F-4’lerle edinilen bilgiler ışığı altında F-16’ların vur emri beklemeden terör hedeflerini bombalayacaklarını kaydettiler.  Diyarbakır’daki üsse saldırı yapılacağı yönünde alınan istihbarat doğrultusunda bölgedeki güvenlik tedbirlerini de artırıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...