Ankara'da markete molotoflu saldırı

Ankara'da markete molotoflu saldırı

GÜNDEM Haberleri

Başkent’te yüzü maskeli iki şahıs, bir markete Molotof kokteylleriyle saldırdı. Saldırı anında markette bulunan 2 kişi yaralandı.

Olay, saat 20.30 sularında Mamak ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre; yüzleri maskeli 2 şahıs, Tıp Fakültesi Caddesi üzerinde bulunan Tuzluçayır İlkokulu’nun karşısındaki markete Molotof kokteylleriyle saldırdı. Saldırı anında marketten alışveriş yapan müşteriler ve market çalışanları paniğe kapıldı. Saldırganlar, markete 4 adet Molotof kokteyli attıktan sonra, kaçarak kayıplara karıştı. Saldırı sonucu, markette kasiyer olarak çalışan bir kadın ve alışveriş yapan bir müşteri yaralandı.
Olayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, markette meydana gelen küçük çaplı yangını kısa sürede söndürdü. Markette bulunan müşteriler ve çalışanlar, tahliye edildi. Sağlık ekipleri, saldırı sonucu hafif şekilde yaralanan iki kişiyi, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırdı. 
“ÇOK KÖTÜYDÜ, BÖYLE OLMASIN ARTIK” 

Saldırı anını gören bir esnaf, “2 tane çocuk ellerindekileri atıp gitti. Markette çalışan Burcu isimli bir çocuk hastaneye gitti, bir de müşteri vardı o da gitti, yazık kötü oldular. Saldırıdan sonra bizim camlar çok sallandı. ‘İndi camlar’ dedim, ama bir şey olmadı. Çok kötüydü, böyle olmasın artık. İnsanlara yazık, bizlere yazık, böyle olmaması lazım. Allah kimseye göstermesin” diye konuştu.

Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şahıslar hakkında arama çalışmaları başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...