Elvan: Çocuklarınızı terör örgütüne bırakmayın

Düzenleyen:
Elvan: Çocuklarınızı  terör örgütüne  bırakmayın

GÜNDEM Haberleri

“Özellikle bölgede yaşayan vatandaşlarımızın çocuklarını terör örgütüne bırakmamaları son derece önemli”

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan “Neler Oluyor” adlı programa konuk oldu. İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın sorularını cevaplayan Elvan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte başlıklarla o mesajlar....
 PKK’YA MESAJ:  Operasyonlar kamu düzenini sağlamaya ve vatandaşların kısıtlanmış özgürlük alanlarını genişletmeye yönelik. Türkiye güçlü bir devlettir. Sonuna kadar gideceğiz. Özellikle o bölgede yaşayan vatandaşlarımızın çocuklarını terör örgütüne bırakmamaları son derece önemli. Teröre karşı 3 aşamalı plan var. 3. aşamasına gelindi. Kamplar ve dağlar teröristlerden temizlendi. Şimdi şehirlerden temizleniyor. 
 ERDEM’E TEPKİ:  (CHP İstanbul milletvekili Eren Erdem’in Rus televizyonuna verdiği röportajdaki ‘sarin gazı’ iddiası) Ana muhalefet partisinden bir milletvekilinin böyle bir açıklamada bulunması ibret verici bir hadisedir. Herhalde Türkiye Cumhuriyeti tarihinde böyle bir hadiseyle çok fazla karşı karşıya kalmamışızdır. Kredibilitesi son derece düşük olan böyle bir kanala çıkıp astı astarı olmayan son derece çirkin ifadelerde bulunmuştur. Kendisini iddialarını ispat etmeye davet ediyoruz. İspat etmiyorsa, o insan şerefli bir insan değildir, haysiyetli bir insan değildir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne böyle bir ifade kullanamaz. 
KILIÇDAROĞLU’NA ELEŞTİRİ: Kalkıp da sadece ve sadece AK Parti hükümetini kötülemek adına böyle bir ifade kullanıyor ve CHP yönetimi sessiz kalıyor. Sayın Kılıçdaroğlu, şehidimizin cenaze törenindeydi. O cenaze törenine katıldınız ama sizin bir milletvekiliniz Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ihanet eden bir tutum içerisinde oldu. Bunun gereğini yapmak zorundasınız. Bu şahsiyetin milletvekili yapılması da son derece manidar. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...