Mecliste hendek koalisyonu

Düzenleyen:
Mecliste hendek  koalisyonu

GÜNDEM Haberleri

PKK’lı teröristlerin açtığı hendeklerin kapatılması için uygulanan sokağa çıkma yasakları sürerken, aralarında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Hakların Demokratik Partisi (HDP) eski vekillerinin de bulunduğu bir grup siyasetçi, Meclis’te oturma eylemi yaptı.

PKK’lı teröristlerin açtığı hendeklerin kapatılması için uygulanan sokağa çıkma yasakları sürerken, aralarında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Hakların Demokratik Partisi (HDP) eski vekillerinin de bulunduğu bir grup siyasetçi, Meclis’te oturma eylemi yaptı. Açıklama yapan eski vekiller, çözümün parlamentoda olduğunu söyledi. Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, hendekle, barikatla, şiddetle Kürt sorununun çözülemeyeceğini belirterek, “Hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, parlamentonun bu konuda adım atmasına imkân tanınması gerekir” dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...