Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sur'da PKK'lılar roketatarla saldırdı, 1 polis yaralandı

Düzenleyen:
Sur'da PKK'lılar roketatarla saldırdı, 1 polis yaralandı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için sürdürülen operasyonlarda, bugün teröristlerin roketatarlı saldırısında 1 polis memuru yaralandı.

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde 2 Aralık günü alınan, 11 Aralık cuma günü 17 saat ara verildikten sonra tekrar ilan edilen sokağa çıkma yasağı sürüyor. Yasağın uygulandığı 6 mahalle ve 1 caddede, teröristlere yönelik operasyon sürerken, yasağın 16'ncı gününde de çatışmalar devam etti. Sabah saatlerinden itibaren şiddetlenen çatışmaların sesleri kentin bir çok noktasından duyuldu. Çatışmalar sırasında bölgede geçiş yapan zırhlı polis aracına teröristler roketatarla ateş açtı. Atılan roketatar mermisi araca isabet etmezken, roketin şarapnel parçasının sekmesi sonucu çevredeki 1 polis memuru yaralandı. Yaralı polis Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...