Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Silopi'de asker anons etti, bir mahalle boşaltıldı!

Düzenleyen:
Silopi'de asker anons etti, bir mahalle boşaltıldı!

GÜNDEM Haberleri

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak’ın Silopi ilçesinde, zırhlı araçlardan yapılan anonslar üzerine bir mahalle boşaltıldı.

Vatandaşlar, Silopi Kapalı Spor Salonu’na yerleştirilirken, söz konusu mahallede bulunan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonun kapsamı genişletildi. Sokağa çıkma yasağının 8’inci gününde devam ettiği Silopi’de, çok sayıda asker ve özel harekat polisinin katılımıyla gerçekleştirilen operasyon sürüyor. Hendek ve barikatlardan geçilmeyen Başak Mahallesi’nde yoğunlaştırılan operasyonların, bölgede sivil vatandaşların olması nedeniyle rahatlıkla gerçekleştirilememesi yüzünden bugün öğlen saatlerinde zırhlı araçlardan vatandaşlara anons yapılarak, mahalleyi boşaltmaları istendi. Bunun üzerine mahalleyi boşaltan vatandaşlar, alınan geniş kapsamlı güvenlik önlemleri altında Silopi Kapalı Spor Salonu’na yerleştirildi. 
Vatandaşların bölgeden çıkması üzerine operasyonun kapsamı da genişletildi. Havadan helikopterlerin destek verdiği güvenlik güçleri, zırhlı araçlarla mahalleyi abluka altına aldı. İlçede operasyon sürüyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...