Bakanlar Kurulu sonrası kritik açıklama

Düzenleyen:
Bakanlar Kurulu sonrası kritik açıklama

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından gazetecilere açıklamada bulundu.

İşte Numan Kurtulmuş'un açıklamlarından satır başları;

Terör ortamından etkilenen, 12 ilçemiz başta olmak üzere etkilenen vatandaşlarımızın karşı karşıya kalmış olduğu mağduriyetlerin giderilmesi için bütün titizlikle çalışmalar yapılmış ve inşallah bunlar giderilecektir.

Rusya'nın Suriye üzerindeki 4198 uçuşundan sadece 191'i DAEŞ mevzilerine yöneliktir. Rusya DAEŞ yerine ılımlı muhalifleri vuruyor.  

'BAŞİKA' AÇIKLAMASI

Son zamanlarda orada çok yakın bir noktaya gelen DAEŞ'in tehdidinden oraya ilave bir güç kaydırılması yapılmıştır. Konunun uluslararası konuma taşınması sonrası Türkiye bu hassasiyetleri göz önünde bulundurarak oradaki güçlerinin bir kısmını Irak kuzeyine doğru çekti.

İSRAİL İLE İLİŞKİLER

Mavi Marmara katliamıyla Türkiye'nin vatandaşları uluslararası sularda şehit edilmişlerdir. Mavi Marmara olayıyla başlayan İsrail ilişkilerinin kesilmesi İsrail hükümetinin gaddarca yaptığı saldırı sonrasıdır.

Normalleşme için 3 temel şart vazgeçilmezdir. Dolayısıyla başından itibaren Türkiye'nin tavrı değişmiş değildir.

Bir diğer gündemimizde Pazar günü sabaha karşı Keçiören'de meydana gelen yangın. Oradaki vatandaşlarımızın işyerlerinde meydana gelen zararlar giderilecek.

Bu sefer bir spesifik bir terör olayı değil. Maalesef yaygın bir terör olayı söz konusu. Burada daha kapsamlı bir mesele ile karşı karşıyayız.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...