Rusların kabusu olan Türk hackerdan açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rusların kabusu olan Türk hackerdan açıklama

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Türk hacker Skorsky, Rus hackerların Türkiye’nin devlet kurumlarının internet sitelerine saldırdığını, buna karşılık verdiklerinde ise uluslararası basında saldırıyı ilk başlatanmış gibi suçlu gösterildiklerini söyledi.

Son dönemde protesto amaçlı hacklemeleriyle gündeme gelen Türk hacker Skorsky, uluslar arası medyanın Rus hackerların Türkiye’nin devlet kurumlarının internet sitelerine yönelik saldırılarını görmezden geldiğini söyledi. Skorksy, bu saldırılara karşılık verdiklerinde ise bu basın kuruluşlarının kendilerini suçlu yada devletle bağlantılı gösterdiğini ifade etti. Türk hacker, “Benim devlet ile hiç bir bağım yoktur. Bu bir algı operasyonudur. Beni devlet ile bağlantılı göstermeye çalışıyorlar. Milletimi ve devlet büyüklerimi sevmem, devlet için çalıştığım anlamına gelmiyor” dedi.

Şuan yurt dışında Ruslara savaş açan bir hacker olarak gösterildiğini anlatan Türk hacker, “İlk savaşı biz başlatmadık, biz sadece cevap verdik. Bizim milletimize bir ülkeden bir siber saldırı veya tehdit gelirse misli ile cevabı verilir” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...