Silopili çocuk tabur komutanına 'üşüyorum' dedi...

Düzenleyen:
Silopili çocuk tabur komutanına 'üşüyorum' dedi...

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ın Silopi ilçesinde vatandaşların başka bir bölgeye tahliyesi sırasında operasyonlarda görevli bir Tabur Komutanı ile bir çocuk arasında ilginç görüntüler yaşandı.

Çocuğun Tabur Komutanı'na yanına yaklaşarak üşüdüğünü söylemesi üzerine Tabur Komutanı, çocuğu nefesiyle ısıtmaya başladı ve ellerini ovuşturdu. Öte yandan tahliye sırasında bölgeyi terk etmek isteyen vatandaşlara, PKK'lı teröristler tarafından roket atar ve uzun namlulu silahlarla üzerlerine ateş açıldığı belirtildi. Silopi ilçesinde 59. cadde civarındaki vatandaşların 57. Cadde'ye tahliyesi esnasında bir çocuk, Tabur komutanının yanına yaklaşarak üşüdüğünü söyledi. Bunun üzerine Tabur Komutanı çocuğun ellerini tutarak, nefesiyle ısıtmaya başladı ve ve ellerini ovuşturdu.  
 Silopili çocuk tabur komutanına 'üşüyorum' dedi...
Tabur Komutanı çocuğa daha sonra çikolata ve bisküvi verdi. Öte yandan tahliye sırasında bölgeyi terk etmek isteyen vatandaşlara, PKK'lı teröristler tarafından roket atar ve uzun namlulu silahlarla üzerlerine ateş açıldı.Jandarma Özel Harekat Timi ateşin geldiği istikamete anında karşılık vererek  vatandaşların tahliyesini başarılı bir şekilde sağladı.  Güvenlik güçleri tarafından korumaya alınan vatandaşların Kapalı Spor Salonuna yerleştirildiğini açıkladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...