Öldürülen kadın teröristin babası: 'Kızım bir vatan haini'

Düzenleyen:
Öldürülen kadın teröristin babası: 'Kızım bir vatan haini'

GÜNDEM Haberleri

Önceki gün polisle girdiği çatışmada öldürülen MLKP'li Yeliz Erbay'ın babası konuştu.

Gaziosmanpaşa'da polisle girdiği çatışmada öldürülen MLKP'li teröristlerden Yeliz Erbay'ın babası emekli imam Zöhtü Erbay 6 yıldır görüşmediğini kızının vatan haini olduğunu, böyle bir evlat yetiştirdiği için üzüldüğünü söyledi.

"NEDİR BU HAİNLİK.."
Star gazetesine konuşan baba Erbay, kızının örgütten kopması için çok mücadele verdiğini ama başarılı olamadığını dile getirdi. Manisa'da yaşayan Zöhtü Erbay, “Ben din adamıyım. Almanya'da uzun yıllar imamlık yaptım. Bizim dinimiz hoşgürü dinidir, dinimizde böyle bir şey yok. 5 çocuk yetiştirdim. Vatanına, milletine faydalı olsun diye üniversite okuttum. Yeliz'i de hainlik yapması için büyütmedim, ülkesine bağlı bir evlat olmasını istedim. O hainlik yaptı. Nedir bu askere polise silah atmak, vatanına ihanet etmek? Hepsini lanetliyorum, terörü de terör örgütlerini de” diye konuştu.

Ailelere de seslenen baba Erbay, ''Çocuklarınıza sahip çıkın, bu tür terör örgütlerinin eline geçmesine engel olun. Böyle bir evlat yetiştirdiğim için çok üzgünüm” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...