Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kemal Kılıçdaroğlu'na Fethullah Gülen sorusu

Düzenleyen:
Kemal Kılıçdaroğlu'na Fethullah Gülen sorusu

GÜNDEM Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu, 'Fethullah Gülen ile ilgili ne düşünüyorsunuz' sorusuna 'Mazlumun yanında oluruz.' cevabını verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetelerin Ankara temsilcileriyle bir araya geldi.

Yıl sonu değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda bir gazeteci Kılıçdaroğlu'na "Fethullah Gülen'le ilgili ne düşünüyorsunuz?" sorusunu yöneltti.

"MAZLUMU SAVUNMAYACAĞIZ DA KİMİ SAVUNACAĞIZ"
CHP Lideri bu soruya şu sözlerle yanıt verdi; "Gülen hareketini en çok eleştiren biziz. Ama eğer siz benim gibi düşünmüyor diye onu yok edeceğim derseniz, biz mazlumun yanında oluruz. Mazlumu savunmayacağız da kimi savunacağız? Kimse kusura bakmasın."

ERDEM’İ SAVUNDU

Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi Rusya televizyonunda eleştiren CHP’li Eren Erdem’in aslında Batı’yı suçladığını, “İran ile Türkiye savaşa girse İran’ı tutarım” tweetinin de ‘başkasına ait olduğunu, savundu.

YANLIŞ ZAMAN

Demirtaş’ın Rusya ziyareti eleştiren Kılıçdaroğlu, “Sayın Demirtaş’ın Moskova ziyaretini zamansız buluyorum. Uçak düşürülmeden planlandığını ifade ediyor ama bence zamansız, zamanlama açısından daha uygun bir tarih seçilebilirdi” dedi. Kılıçdaroğlu, İsrail ile görüşmelere ilişkin ise “Türkiye’nin istediği üç koşulun (özür, tazminat ve Gazze ambargosunun kaldırılması) yerine getirilmesi gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...