Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da teröristler şehit cenazesinin geçeceği yola bomba koydu!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana'da teröristler şehit cenazesinin geçeceği yola bomba koydu!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'da sabah saatlerinde biri yol kenarına atılan diğeri ise yol ortasına konulan el yapımı bombanın bulunduğu yerden öğle saatlerinde Cizre'de şehit olan uzman çavuşun cenazesinin geçirilmesi dikkat çekti. Bu anlar saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Bey Mahallesi'nde meydana geldi. Sabaha karşı Kemal Yüzgeç Bulvarı Bey Mahallesi'nde mahalleli büyük bir gürültü sesiyle uyandı. Mahalleli kalkıp baktığında yol kenarına bir bomba atıldığını, bir kutunun ise yol ortasına bırakıldığını görünce polisi aradı. Vatandaşlar yol ortasına kutu içinde bırakılan el yapımı bombanın yanından geçip hiç bir şey olmamış gibi hayatlarını devam etti. Bir süre sonra ise bir otomobil gelip içinde bomba olan kutunun yanında durdu. Biraz bekledikten sonra kutuyu ayağıyla itip çöp bidonunun yanına götürerek içine atıp daha sonra otomobiline gelerek olay yerinden uzaklaştı. Bu anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay yerine gelen polis ise çevre güvenliği aldıktan sonra ikinci bombayı etkisiz hale getirdi. Polis daha sonra bombayı tekmeleyen şahsı bularak gözaltına aldı. Şahsın bomba olduğunu duyarak geldiğini ve yol ortasından tekmeleyerek çöpü götürdüğünü söylediği öğrenildi. 

"BOMBA KONULAN YOLDAN ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞUN CENAZESİ GÖTÜRÜLDÜ"
Polis bombayı koyan ve atan şahsı bulmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmada bomba konulan yerin Adana'da sık sık korsan gösterilerin yapıldığı Eminağa Caddesi'ne yakın olması olayın bölücü terör örgütü PKK yandaşları tarafından yapılmış olabileceğini güçlendirirken, bombayı atan ve koyan kişinin aynı kişi olduğu ve yüzünün kar maskesi ile kapalı olduğu görüldü. Ayrıcı bomba konulan yoldan bomba konulduktan 4 saat sonra Şırnak'ın Cizre ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Ufuk Fesli'nin (24) cenazesi götürüldü. Binlerce kişinin katılımıyla şehit cenazesinin bomba konulan yoldan götürülmesi bomba koyan zanlının hedefinin şehit cenazesi olup olmadığı sorusunu akla getirdi. Polis olayı çözmek için geniş çaplı araştırma yapıyor.  

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...