Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lüks otomobilin içinde ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Lüks otomobilin içinde ölü bulundu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kağıthane'de, Gökhan Arıcan (35) adlı kişi, lüks bir otomobilin içinde ensesinden vurulmuş olarak bulundu. Ankara plakalı otomobilin, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin makam aracı olduğu öne sürüldü.

Kağıthane'de, araçlara siren ve çakar sistemi monte eden bir şirkette yönetici olduğu belirtilen Gökhan Arıcan (35) adlı kişi, lüks bir otomobilin içinde ensesinden vurulmuş olarak bulundu. Ankara plakalı otomobilin, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin makam aracı olduğu öne sürüldü.

Olay, saat 20.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi, Arıcılar Mevkii'ndeki Selçuklu Caddesi üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, arkasında beyaz bir otomobilin durduğu, park halindeki 06 BG 3143 plakalı lüks otomobilin içinden 1 el silah sesi duyuldu. Daha sonra, şoför mahallinin yanında oturan bir kişi, otomobilden inerek, arkada duran beyaz araca bindi. Bu sırada, cadde üzerinde devriye görevi yapan bir polis ekibi, lüks otomobilin şoför mahallindeki kişinin uyur vaziyette olduğunu görünce, kontrol etmek istedi. Polis, aracın kapısını açtığında, şoförün kanlar içinde olduğunu fark etti. Bu sırada, arkadaki beyaz otomobilin sürücüsü aracı çalıştırdı. Polislerin durdurmaya çalışmasına rağmen, otomobil sürücüsü süratle olay yerinden kaçtı. 

Polis tarafından olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, şoför mahallindeki kişinin ölmüş olduğunu tespit etti. Polis tarafından yapılan incelemede, ensesinden tek kurşunla vurulmuş kişinin, araçlara siren ve çakar sistemi monte eden bir şirkette yönetici olarak çalışan Gökhan Arıcan (35) olduğu öğrenildi. 

Araç ve ceset üzerinde yapılan incelemelerin ardından, Gökhan Arıcan'ın naaşı Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olay yerine yakın bir yerde oturduğunu söyleyen İsmail Kaya adlı vatandaş, "Silah sesi duydum. Arkasında beyaz bir araba duruyordu. Bir kişi ön kapıdan indi, beyaz arabaya bindi. Zaten polis arkadaşlar da önünü kesmeye çalıştı. Ancak dörtlüleri yakıp yandan kaçıp gittiler" dedi.

ARAÇ, CHP'Lİ GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ'NİN MAKAM OTOMOBİLİ

Bu arada, 06 BG 3143 plakalı otomobilin, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin makam aracı olduğu öne sürüldü. Araçta "çakar" bulunduğu da dikkat çekti. 

Polis, olayla ilgili araştırmalarına devam ederken, plakası tespit edilen beyaz renkli otomobilin bulunması için çalışmalara başlandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...