Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Davutoğlu'ndan önemli görüşme!

Düzenleyen:
Davutoğlu'ndan önemli görüşme!

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suriye Ulusal Koalisyon Başkanı Halit Hoca ve Suriye eski Başbakanı Riyad Farid Al Hicab ile görüştü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suriye Ulusal Koalisyon Başkanı Halit Hoca ve Suriye eski Başbakanı Riyad Farid Al Hicab ile Dolmabahçe ofiste görüşme gerçekleştirdi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre; BM Güvenlik Konseyi'nce kabul edilen 2254 sayılı karar çerçevesinde yapılacak müzakere sürecinde Türkiye'nin  Suriye muhalefetine güçlü desteğini yinelendi. Davutoğlu, önümüzdeki süreçte muhalefetin zayıflatılması çabalarına karşı birlik ve kararlılık göstermeleri tavsiyesinde bulundu.

Suriye halkının Esad rejimine ve destekçilerine karşı haklarının müdafaasında, Türkiye'nin  ve Türkiye halkının  desteğini güçlü şekilde sürdüreceğini vurgulandı. Riyad Al  Hicab ve Halit Hoca, ülkemizin Suriye halkına devam eden desteğinin şükranla karşılandığını belirtti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...