Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Ege’de boğulan insanlığın onuru'

Düzenleyen:
'Ege’de boğulan insanlığın onuru'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu Pendik'te Gönülver Derneği'nin Suriyeli aileler yararına düzenlediği "Paylaşmak Yürek İster" programına katıldı.

Burada bir konuşma yapan Davutoğlu, "Pek çok insan Ege'de, Akdeniz'de boğuldu. Aslında suya gömülen sadece insanlar değil, insanlığın vicdanı ve insanlığın onuruydu. Bu insani kriz, yerel çözümlerle değil, ancak evrensel bir zihniyet dönüşümüyle çözüme kavuşturulabilir. Bu dönüşümü ancak iyilik anlayışımızın üreteceği değerler sağlayabilir. Menfaat anlayışı, insani yardımların bir ekonomik gösterge haline gelmesine yol açabiliyor" ifadelerini kullandı. “Hiç kimse bir diğerinin kalbindekini göremez” diyen Davutoğlu şöyle devam etti: “O halde biz her iyi davranışın altında gizli bir amacın yattığını değil, o davranış sonuçlarını konuşmalı, her zaman her olaya hüsnüniyetle yaklaşmalıyız" 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...