Erdoğan ODTÜ'de namaz kılanlara yapılan saldırya sert çıktı: Gereği neyse yapılacak

Düzenleyen:
Erdoğan ODTÜ'de namaz kılanlara yapılan saldırya sert çıktı: Gereği neyse yapılacak

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Asım'ın Neslinden Bir Usta Recep Tayyip Erdoğan Programı"na katılarak bir konuşma yaptı.

Bu milletin geçmişte çok acılar yaşadığını belirten Erdoğan, “Bu ülke en değerli sermayesini, yani gençlerini kışkırtmalara, provokasyonlara, kirli hesaplara kurban verdi. Bir dönem bu ülkenin gençleri, sağ-sol diye birbirine kurşun sıktı. Maalesef bu ülkenin kimi kandırılmış gençleri, Gezi olaylarında olduğu gibi sokaklarda, meydanlarda bir piyon gibi kullanıldı. Bu ülkenin Doğu ve Güneydoğu Anadolusundan binlerce genç, Kandil'de kurulan insan pazarında bozuk para niyetine harcandı" dedi. ODTÜ’de namaz kılanlara yapılan saldırıyı sert dille eleştiren Cumhurbaşkanı, şunları söyledi: “Utanmak yok, sıkılmak yok. ODTÜ'de namaz kılan gençlerin üzerine saldırıyorlar. Ben buradan sesleniyorum. Yönetici kadrolar lafa geldiği zaman 'Özgürlükçüyüz' diyorlar. Sizin neyiniz özgürlükçü? Ellerine geçirdikleri bir dokunulmazlık zırhını bunlar maalesef aleyhte kullanma gayreti içine giriyorlar. Böyle bir şey olamaz, olamaz. Gereği neyse bunun da YÖK tarafından yapılması gerekir. Tabii ki Cumhurbaşkanlığı makamı olarak bizler bunun da takipçisi olacağız."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...