Yavuz Bingöl'den eleştirilere sert cevap!

Düzenleyen:
Yavuz Bingöl'den eleştirilere sert cevap!

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yakınlığından dolayı linç edilmek istenen Bingöl , 'Twitter'ı kapattım. Aptallara ayıracak vaktim yok.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yakınlığından dolayı linç edilmek istenen sanatçı Yavuz Bingöl, "Sosyal medya bana göre değil, bu son olaylardan sonra Twitter'ı kapattım. İki yıl önce kapattım. Aptalca sorgulayanlar var. Onlara ayıracak vaktim yok benim.
 
'Yavuz Bingöl'ü de kaybettik Allah rahmet eylesin' cümlesi beni çok etkiledi. Ahmağın biri böyle bir mesaj çekmiş. 'Ben bu aptallarla mı uğraşacağım? bu insanlar kim' deyip kapattım" dedi.
 
Bingöl, şu ifadeleri kullandı:
 
'BU APTALLARLA MI UĞRAŞACAĞIM'
"Sosyal medya bana göre değil, bu son olaylardan sonra Twitter'ı kapattım. İki yıl önce kapattım. 'Yavuz Bingöl'ü de kaybettik Allah rahmet eylesin' cümlesi beni çok etkiledi. 'Ben bu aptallarla mı uğraşacağım?' deyip kapattım.  Bu bence aptalca bir sorgulama. Sosyal medya beni de tıpkı Ara Güler gibi acımasızca yargıladı. Şimdi Ara Güler'e de aynı şeyi yaptılar, Şener Şen'e de.. Benden önce Ahmet Kaya'ya da yaptılar.
 
NE DEDİYSEM ARKASINDAYIM
Bir insanın yaptığı iyi şeyleri güzel şeyleri söylemenin neyi kötü. Bu arada ben röportajımın da arkasındayım. Ne dediysem arkasındayım. Ne yalakalığım kalmış ne adiliğim kalmış. Bugüne kadar yaptıklarım bir çırpıda yok edilmeye çalışıldı.
 
DARMADAĞAN OLDU HER ŞEY
Geri çekilmem bunları kabul ettiğim anlamına gelmiyor. Şimdi süzgeçten geçirdim herşeyi biraz içime döndüm. Çok yakınlarımdan acı şeyler gördüm. Babamın erkek kardeşimin yaptıkları beni üzdü. En yakın dostlarımdan beklemediğim şeyleri gördüm. Darmadağan oldu herşey. Aile ve dost çevremi daralttım, görüştüğüm insanları azalttım.
 
AYIPTIR YAPILANLAR
Yanımda olanlar da oldu. Gülten Kaya, Olgun Şimşek hiç ayrılmadı yanımdan. Sayın Cumhurbaşkanımızla çekilmiş bir fotoğraf yüzünden adamlara alınmayacak şeyler yaptılar. Ayıptır yapılanlar. Ben siyah beyaz arasındaki o gri bölgede yaşamaya devam edeceğim.
Zamanında Süleyman Demirel'in resepsiyonuna da gittim ama eleştirilmedim. Neden? Çünkü Türkiye iyi bir yere gidiyor.
 
KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI OLSA...
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı olsa sağcı bir kişi elini sıkamayacak mı? Böyle bir saçmalık olamaz. Şimdi ortada bir başarı var. 13 yıllık bir başarı var. Yanyana gelip bir şey konuşuldu. Dolmabahçede ilk kez bir başbakan sanatçıları toplayıp sorunu nasıl çözeriz diye soruyor. Böyle bir şey görüldü mü? Herşeye tu kaka dersen olmaz.
 
GÜL'ÜN RESEPSİYONUNA GİTTİM TEPKİ OLUŞMADI
27 yıldır popüler hayatın içinde olan biriyim,  ben bakkalla da görüşüyorum, belediye başkanı arkadaşlarımla da, cezaevindeki mahkumlara da yardım yaparım...  Seçilmiş bir cumhurbaşkanının elini sıktı diye 200 yıllık Yemen Türküsü'nün bir bölümünü  söyledi diye, yapmadığını bırakmıyorsun bana ve cumhurbaşkanına... Ben ilk kez resepsiyona katılmıyorum Abdullah Gül'ün resepsiyonuna gittim de tepki oluşmadı, Süleyman Demirel ile oluşmadı niçin böyle birşey var.. Daha önce de Cumhurbaşkanları ile biraraya gelmiştim, bu kadar olay olmamıştı... "

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...