Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocaeli'de AK Parti temsilciliğine molotofkokteylli saldırı

Düzenleyen:
Kocaeli'de AK Parti temsilciliğine molotofkokteylli saldırı

GÜNDEM Haberleri

​Kocaeli'nin Darıca ilçesinde AK Parti mahalle temsilciliğine molotofkokteylli saldırı düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, Lokman Hekim Caddesi'ndeki AK Parti Nene Hatun Mahalle Temsilciliğine gece saatlerinde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce molotofkokteyliyle saldırı gerçekleştirildi. Binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın nedeniyle temsilciliğin kapısında ve camlarında hasar oluştu, eşyalar kullanılamaz hale geldi. Olayın ardından itfaiye, polis ve olay yeri inceleme ekipleri, AK Parti temsilciliği ve çevresinde incelemelerde bulundu.
Polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Kocaeli'de AK Parti temsilciliğine molotofkokteylli saldırı
- "Yüzleri maskeli 3 kişi tespit edildi"

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti Nene Hatun Mahalle Temsilciliğine saat 03.30'da molotofkokteyli atılması nedeniyle yangın çıktığını, olay anında içeride kimsenin bulunmamasının sevindirici olduğunu söyledi.
Saldırganların camları kırarak, içeriye molotofkokteyli attıklarını belirten Bıyık, şunları kaydetti:
"Yangın çıkmış. İtfaiye gelmiş, söndürmüş. Ben de olay yerine gittim. Molotofkokteyli televizyona isabet etmiş. Televizyon, klima, masa, sandalye ve diğer eşyalar tamamen yanmış. Emniyet yetkilileriyle görüştüm. Güvenlik kameralarındaki görüntüleri incelemişler. Yüzleri maskeli 3 kişi tespit edilmiş ama kim oldukları henüz tespit edilemedi. Polis çevredeki esnafların güvenlik kamera görüntülerini de inceliyor. Emniyet zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...