Yeni yılın ilk bebeği Alperen Antalya'da doğdu

Yeni yılın ilk bebeği Alperen Antalya'da doğdu

GÜNDEM Haberleri

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde anne Huriye Erdem, erkek bebek dünyaya getirdi.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doğan yılın ilk bebeğine "Alperen" adı verildi.
Yeni yılın ilk dakikalarında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen doğum ile Ahmet-Huriye Erdem çiftinin ilk çocukları dünyaya geldi. 2 kilo 750 gram ağırlığında dünyaya gelen erkek bebeğin adı "Alperen" oldu.
Hastanenin doğumhane bölümünün önünde bekleyen baba Ahmet Erdem ve yakınları, bebeğin dünyaya geldiğini duyunca büyük bir sevinç yaşadı.
"BİZE EN GÜZEL HEDİYE"
Baba Ahmet Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yılın kendilerine  büyük bir mutluluk getirdiğini belirterek, "Çok heyecanlıydım. Bebeğimin sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini duyunca büyük bir sevinç yaşadım. Yeni yılın ilk dakikalarında bize çok güzel bir hediye oldu. Umarım 2016 oğlum ve bizim için güzel bir yıl olur" dedi.
"OĞLUM YILBAŞINI BEKLEMİŞ"
Anne Huriye Erdem ise 4 gündür hastanede doğumu beklediğini ifade ederek, "Oğlum dünyaya gelmek için yılbaşını beklemiş. Yılbaşı gecesinin bizim için çok özel bir anlamı oldu. Yeni yıl da umarım hep mutluluklarla dolu olur" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...