Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vali Şahin'den 2016'nın ilk bebeklerine altın

Vali Şahin'den 2016'nın ilk bebeklerine altın

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 2016 yılının ilk bebeklerine altın taktı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 2016 yılının ilk bebeklerine altın taktı. Eşi ile birlikte hastaneyi ziyaret eden Şahin, “Tüm vatandaşlarımıza da 2016 yılının daha sağlıklı, daha huzurlu, daha mutlu bir şekilde yaşandığı bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.  
 
İstanbul Valisi Vasip Şahin eşi Şeyma Şahin ile birlikte Üsküdar’da bulunan Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yılın ilk bebeklerine altın taktı. Vali Şahin, ilk bebekleri olan Mustafa ve Kübra Özdemir çiftini ziyaret etti. Esila Erva bebeği kucağına alan Şahin, aileyi tebrik ederek, bebeğin vatana ve millete hayırlı olmasını diledi. Daha sonra da Sevgi Kaynakçı’nın bebeği Ertuğrul Ömer’i kucağına alan Vali Vasip Şahin, bebeklere altın taktı.
 
Şahin, “Aileler için hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bugün tabi bu çocuklarımızla doğan çok sayıda ülkemizde çocuklarımız var. Bunlara da sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Biz tabi burada sizin de gördüğünüz gibi, sağlık alanında gerçekten ülkemiz göğsümüzü kabartacak ilerlemelere, iyileşmelere sahne oldu. İnşallah bunun daha da ileri gitmesi için bütün sağlık çalışanlarımız en son fedakarlıkları, verebilecekleri emeği vermeye çalışıyorlar. Ben onlara teşekkür ederim. Tüm vatandaşlarımıza da 2016 yılının daha sağlıklı, daha huzurlu, daha mutlu bir şekilde yaşandığı bir yıl olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
 
İlk çocukları olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Esila Erva’nın annesi Kübra Özdemir, “Çok heyecanlıyız, ilk bebeğimiz. Heyecanla bekliyorduk zaten doğum biraz geç oldu. Çok mutluyuz” diye konuştu.
 
Vali Şahin hastaneden ayrılırken, hastane personelinin de yeni yılını kutlayarak bir süre sohbet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...