Polislerin kutlamalar için önlem aldığı meydana kimse gelmedi

Polislerin kutlamalar için önlem aldığı meydana kimse gelmedi

GÜNDEM Haberleri

Adana’da yılbaşı kutlamaları için yaklaşık 250 polis memurunun önlem aldığı Uğur Mumcu Meydanı’na bir kişi bile gelmedi.

Geçtiğimiz senelerde binlerce Adanalının yeni yıla “merhaba” dediği Uğur Mumcu Meydanı’nda, yaklaşık 250 polis vatandaşların güvenliğini sağlamak için erken saatlerde önlem aldı. Olası terör saldırıları için meydanda bomba imha ekibi ve uzman köpekler de hazır bekletildi. Ancak Adana’nın Taksim’i olarak görülen Uğur Mumcu Meydanı’na kimse gelmedi. 
Alınan önlemleri kontrol etmek için meydana gelen İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek görevli polislerin yeni yılını kutladı. Kimsenin olmaması nedeniyle polis memurlarıyla bir süre sohbet ederek meydandan ayrıldı. 
“BİR ÜMİT BEKLEDİK” 
Vatandaşları eğlendirmek için meydana gelen davulcular da eli boş döndü. Davulcu Muhammet İşisağlam, “Ekmeğimi çıkartırız diye bir ümit beledik. Ama kimse yok. Geçen yıl kalabalıktı. Bu sene böyle oldu. Şimdi polis abilerimize davul çalacağım. 2016 hepimize hayırlı olsun” dedi. 
Kimsenin gelmemesi üzerine görevli polisler de 00.15 gibi meydandan ayrıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...